Јави се сега +389 71 311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Pertini Toys

Професионално-педагошката дидактика со која е збогатена содржината за престој, игра и забава  на децата згрижени во Приватната установа за деца-детска градинка Литл Ми Интернешнл Прискул во целост е снабдена од програмата на PERTINI TOYS - бренд за детски играчки препознатлив во целиот свет, синоним за : квалитет, креативност, прекрасно комбинирани и разиграни  бои , безбедност и удобност при другарувањето со истиот.

Дидактичката програма на PERTINI TOYS  ги опфаќа сите аспекти од развојот на детската личност и  дететоупатувајќи го  својот поглед  во било кој дел од занималната во која престојува наидува на содржина  која го привлекува неговото внимание , ја буди неговата фантазија, го поттикнува на истражување , го поттикнува на другарување и споделување на играчките со едно или повеќе другарчиња од групата во која престојува.

Воспитувачите и негователите  во воспитните  групи во Приватната установа за деца-детска градинка Литл Ми Интернешнл Прискул, имаат  можност за користење на најразновидна дидактика во функција на  нагледно средство, средство за демонстрација, поттикнување и опишување, средство за поттикнување на истражувачкиот дух кај децата, поттикнување на говорот, изразувањето и опишувањето.

Децата уживаат во светот на PERTINI TOYS .

Доближете им го светот на PERTINI TOYS  толку близу како што тоа го направи ПРИВАТНАТА УСТАНОВА ЗА ДЕЦА - ДЕТСКА ГРАДИНКА ЛИТЛ МИ ИНТЕРНЕШНЛ ПРИСКУЛ .

Контактирајте не на тел. број 078/318-098 и остварете го сонот на Вашите деца или децата во Вашето опкружување подарувајќи вистински пријател на пријателите на Вашето дете.

Ве очекуваме!!!!

Срдечен поздрав PERTINI TOYS

www.pertinitoys.com