Јави се сега +389 71 311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Маркетинг

Вашето доаѓање најавете го на службената маил адреса info@littleme.mk или на моб.: 070/402-405,

Елена Кливановска, дипломиран економист  – лице одговорно за маркетинг стратегија на 

ПРИВАТНАТА УСТАНОВА ЗА ДЕЦА – ДЕТСКА ГРАДИНКА  LITTLE ME INTERNATIONAL PRESCHOOL - СКОПЈЕ