Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Јон

Јон, другарче наше мило
кооолку си се развреднило!!
Убаво фаќаш, ставаш и вадиш,
ќе стаса ред и на природата да и' заблагодариш.
Кој не знае, твоите чкртки се токму тоа,
на најубавата река ти и' даде вистинска боја!!
#дететопредсè