Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Дора

Еве ја малата Дора,
со панделки убави, две!
Љубов подарува на тебе, тебе
и на тебе!!
Рипче решила да улови
од бистрата река,
научила да биде трпеллива и да чека!
Умница мала, прекрасна си ко самовила!
#дететопредсè