Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Зои

Зои мила наша,
ако некој срце мило
тебе те праша:
- што направи денес ти,
со вредните рачиња твои?
Умно и гласно кажи:
РЕКА од весели бои,
убава како желбите мои:
здравје, среќа и смеа
во сечиј дом да има,
да владее песна наместо тишина!!!
#дететопредсè