Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Алека

Алека топлото сонце ја измами,
со четка, вода и сина боја
создаде река полна до љубов, среќа, желби и бакнежи кои ни' ги испрати
Ведра, мила,
умница од секогаш си била!!
#дететопредсè