Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Ведран

Во моментов не можеше реката Вардар да ја посети, но уште поубава и почиста создаде дома!
Браво за Ведран, умно дете,
штом улови рипче,
најубава рибарска приказна ќе сплете!!!
#дететопредсè