Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Иван и Михаил

Рипчињата и реките се две братчиња исто како Иван и Михаил.
Има ли дете што не сака со вода да си игра?
Браво за убавиот амбиент, веселите бои и креативното дружење!
#дететопредсè