Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Андреј

Одлично!
Браво за Андреј!
Многу позитивно е кога децата во домот имаат свое катче каде можат да креираат.
Рипчиња мали големи, шарени во најразлични бои пливаат во реката која Андреј ни' ја обои, а рипчињата ги нацрта!!
Среќни рипчиња!
Среќни деца!
#дететопредсè