Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Иван

Иван..другарче наше!
Браааво за тебе!
Браво за твоите мама и тато!
Со тебе учиме за реката Нил и големите крокодили во неа
Убавата енергија, радоста, среќата, насмевките- сииите ќе нè чуваат здрави!
#дететопредсè