Јави се сега +38971311 601  Емаил info@littleme.mk   Сподели на Фејсбук Инстаграм         

Меѓународен ден на реките - Лана

Еве го првото вредно детенце!
Игра, сецка, лови, со рипчињата и бистрата река се радува!
Браво за малата Лана и нејзината мама!
Ништо поубаво нема од среќна и весела детска насмевка!
#дететопредсè